Salutare!

Molipops cauta un nou parinte. M-am gandit, m-am razgandit si am ajuns la concluzia ca cel mai bine predau proiectul cuiva care vrea si poate sa duca povestea mai departe. Dupa un an de pauza, dupa schimbari personale si alegerea de a ma muta din Bucuresti, a venit momentul sa aleg. Molipops cred ca trebuie sa ramana in Bucuresti, de acolo a plecat, acolo sunt clientii nostri, e cel mai corect.

De aceea caut pe cineva care sa preia si sa dezvolte afacerea asta micuta. Probabil ar fi potrivit cineva care opereaza deja in HORECA sau cineva cu pasiune pentru bucatarie si pentru lucruri facute bine si misto.

In momentul asta, spatiul fizic in care a fost laboratorul nu mai e disponibil. Nici dubita pe care am folosit-o la evenimente nu e disponibila, e masina noastra veche de familie. Am zis sa incep cu ce nu e pe masa.

Ce dam? echipamentele, ceva mobilier pentru a aranja minimal un laborator/bucatarie, legaturile cu partenerii, clientii (so much love for them), ajutor pentru autorizatia DSV si retetele si principiile pentru a inventa noi retete – probabil cel mai important aspect, la care am lucrat si lucrat mult. De asemenea, ajutor si consultanta for life time.

Asa ca, daca esti interesat si vrei sa investesti in inghetata, scrie-mi, suna-ma. 0752302099 si sebi.costache@gmail.com

Urmatoarele doua saptamani nu sunt in tara si cred ca mai repede raspund pe mail.

Suma orientativa, orientativa, aproximativa pentru care as vrea sa predau: 8000 euro. Facem un parteneriat, ceva, vedem. vointa sa fie.

Dintre echipamente: Aparat racire cu matrita pentru 40 inghetate (40 buc/30 minute, productie: 300-400 pe zi), robot bucatarie bosch, blender mixer professional, congelator racire no frost pentru productie, lazi congelator pentru depozitare x 3, vitrine congelator display pentru parteneri x 7, vitrina congelator pentru display deschisa x 1, pungute pentru ambalat inghetata individual x 10 000, diverse ustensile si lazi pasive termice.  Plus site, branding, stuff.

Ne auzim, multumesc!
Sebi Costache
0752302099
sebi.costache@gmail.com