Un angajat fericit este cel mai important lucru pentru o companie. Noi avem background de corporatie și ne-am gandit ca am vrea să colaboram, să ajutăm, măcar cu o înghețată naturală.

Nu putem oferi chiar fericire, dar avem o înghețată faină, răcoritoare și 100% naturală.  O înghețată pe stil sud american, cu fructe și fără mixuri și prafuri ”gata făcute”

Producem in laborator avizat pentru Fabricarea Înghețatei și scopul nostru este să ajungem cât mai aproape de oameni atunci cand au nevoie de un desert răcoros și sănătos.

Ce putem face împreună?  Fie un parteneriat astfel încât angajații să aibă reducere, fie să vă ajut la evenimente cu înghețată multă. In loc de ”Ziua fructelor”, puteti organiza ”ziua înghețatei”.

Vă pot propune chiar sa încercăm un experiment. Putem instala un congelator cu inghetata si fiecare se poate servi si poate lăsa banii într-o cutie, totul pe încredere. Noi am invatat ca oamenii pot fi de incredere daca li se acorda. Cred ca ar fi un experiment interesant si noi am fi dispusi sa ne asumam riscul. Si am vrea sa propunem ca 20% din banii stransi sa fie donati catre o fundatie, cum este Daruieste Viata.

Despre înghețată aș putea să mai vorbesc mult, dar cel mai bine este cand ai ocazia să încerci.

Formularul de mai jos, pentru contact sau întrebări