Înghețată e întotdeauna o surpriza plăcută. Mai ales pe căldura și mai ales la mare. Dar și fără mare și chiar la birou.

Aveți un eveniment de organizat? avem Molipops de oferit. Înghețată proaspătă și răcoritoare, 100% naturală.

 

Producem în laborator avizat pentru Fabricarea Înghețatei și scopul nostru este să ajungem cât mai aproape de oameni atunci cand au nevoie de un desert delicios și sănătos. Anul trecut am fost la multe evenimente, corporate sau simple petreceri faine și din feedback ne dăm seama că trebuie să continuăm. E plăcut să vezi oameni zâmbind cu o înghețată în mână.

Puteți folosi formularul pentru contact sau întrebări

Despre înghețată aș putea să vorbesc mult, dar cel mai bine e să ai ocazia să încerci. Mostre gratuite avem întotdeauna.

Există și un proiect pilot în desfășurare, un congelator care funcționează pe bază de încredere, instalat în zona de relaxare la o companie. Cine vrea o înghețată se servește singur și lasa banii într-o cutie specială. Bani din care donăm 20% spre fundația Dăruiește Viața. Oamenii pot fi de încredere dacă pur și simplu li se acordă. E un experiment interesant și noi suntem dispuși să îl replicam și în alte locuri.