Moli what? IcePops what?

Înghețată pe băț naturală, din lucruri simple și sănătoase.

Producem în cantitati mici plecând de la zero. Fără prafuri sau alte mixuri speciale. Am ales sa folosim miere în locul zaharului și sa eliminam orice ingredient de origine animală. Cât mai simplu și cât mai bun. Only the good stuff.

Stoarcem prin presare la rece sau pasăm în blender și astfel avem o înghețată plină de fibre și vitamine. Plus beneficiile mierii de albine, plus faptul că nu procesam termic fructele. All the good stuff.

Majoritatea fructelor sunt cumpărate de la mici producători, unde se poate direct din piața și restul ingredientelor provin de la furnizori specializati, ex: cafea cu eticheta FairTrade, crema cocos bio sau matcha bio.

Molipops E Gustul Verii

Și dorința noastră e să avem o înghețată naturală la un preț decent, pe care să o poți găsi la cafeneaua de lângă birou și la cantina unde îți mănânci prânzul. Și să poți comanda pe net pentru a umple congelatorul cu un stoc suficient pentru zilele toride de vară, când stai în București, dar ai vrea să fii la mare.

Acum ai snacksul perfect pentru zile cu soare sau când te ajunge toropeala și oboseala și ai nevoie de un kick …sau doar de un mic răsfăț