Moli what? IcePops what?

Vă prezentăm molipops, înghețata pe băț care vă răsfață cu gustul natural al fructelor.

La molipops, nu folosim nimic artificial. Doar fructe proaspete, miere de albine și ingrediente vegetale de cea mai bună calitate. Fără zahăr, fără lactoză, fără conservanți. Doar lucruri simple și sănătoase.

Fructele sunt presate la rece sau pasate în blender, păstrând astfel toate fibrele și vitaminele. Mierea de albine adaugă dulceață și beneficii pentru sănătate. Nu procesăm termic fructele, ci le congelăm rapid pentru a le menține prospețimea. Așa obținem o înghețată cremoasă și plină de savoare.

Selectăm cu grijă fructele de la mici producători locali, pe care le cumpărăm direct din piață. Restul ingredientelor vin de la furnizori specializați, care respectă standardele de calitate și sustenabilitate. De exemplu, folosim cafea cu eticheta FairTrade, crema de cocos bio sau matcha bio.

Vrem să vă oferim o înghețată naturală la un preț accesibil, pe care să o puteți găsi oriunde vă place să vă relaxați. Fie că sunteți la cafeneaua de lângă birou, la cantina unde luați prânzul sau acasă în fața televizorului. Puteți comanda online și vă livrăm înghețata direct la ușă.

Molipops este snacksul perfect pentru zilele cu soare, când aveți chef de o răcorire delicioasă. Sau pentru momentele când simțiți nevoia de un plus de energie și bună dispoziție. Sau pur și simplu pentru când vreți să vă răsfățați cu ceva bun.

Încercați molipops, înghețata pe băț care vă aduce zâmbetul pe buze!

Molipops - Savuros, Delicios.